meer permanente activiteiten gelijk permanente strandhuisjes op 't strand en structurele horeca . . .

 

 

 

. . . allereerst leg ik hier neer dat ik géén bezwaar geniet tegen tijdelijke plaatsing van "huisjes" op het strand, integendeel! Het schenkt gedurende de zomerperiode 'n betrokken sfeer op het strand. Hier op aansluitend is het ook mooi dat al de huisjes verdwijnen, gelijk de afsluiting van een tijdsperiode in het jaar. De herfst, winter mag  zich ontfermen over het strand. Leegte neemt het strand in zich op en ik en jij als mensch kunnen, mogen daar dan in bewegen. Hierbij de natuur - zee, strand, duinen respecteren. "Hen" allen door natuurelementen laten vormen gedurende enkele maanden.

 

Het strand geniet dan 'n kaalheid, leegte die smetteloos is - uniek in zich zelve!!

 

 

 

Dat deze permanent "bewoond" gaat worden vind ik erg, zéér erg! Nu al dat sommige strandpaviljoens onbeperkt mogen staan is mi. al 'n soort van grensoverschrijdend gedrag, handelen van de mensch. Hier op aansluitend de plannen, uitvoeringen (gemeente ambtenaren/projectontwikkelaars/ea.) van het permanent plaatsen van huisjes, welke alleen door "rijkere" menschen betaald kunnen worden in samenspel met banken vind ik desastreus voor de mensch, dieren, strand, zee - al!!

In alle oprechtheid wens ik menschen die hier aan deelnemen, dat de zee hen opneemt. Is er een passende reactie op hetgeen wat de menschen doen mbt natuur, strand, zee?! Als 'andersdenkende' word je weg gezet binnen 'n denkstructuur gestoeld op 'eigen' gewin, hierbij 'logica's' gebruiken, die 'n gedachtegang dicht 'timmeren' en welke als 'n "waarheid" wordt gedeponeerd. Dit uiteindelijk heel ver weg staan voor het belang van de natuur, 'moeder' aarde zelve. Ik wens dus oprecht dat de zee de levens van al deze menschen op neemt, toekomstige eigenaars, gemeenteleden, vakantie makelaars (strandhuisjes.info en strandhuisjesnederland.nl en strandhuisjes.nu  tonen geen namen van zich zelve - iets stiekem) , vastgoed handelaars, projectontwikkelaars - die het strand aantasten met permanent geplaatste huisjes.

 

 

Met 'n zekere waarschijnlijkheid zult u over mij oordelen mbt het delen van de foto hieronder - 'doch "deal" er mee, gelijk ik en anderen hebben te "dealen" met het respectloos handelen vanuit egoïstisch gewin -

- dit zal ook uw lot of van geliefden zijn!!

 

 

 

 

Alternatief "stil" protest tegen structureel aanwezige, permanent aanwezige strandhuisjes volgt hieronder:

 

of

 

 

 

 

Nu 25X'16 mocht ik de volgende site 'ontmoeten' - http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2139597-kustpact-geen-nieuwe-bebouwing-aan-de-kust.html - ik ben benieuwd of daadwerkelijk de stranden en aanverwante gebieden gevuld gaan worden of niet. Ik wens dat degenen die het strand opvullen zelf gevuld worden met cellen, welke hun lichaam zodanig aantasten dat de verdiende euro's nodig zijn om hun lichaam te herstellen e/o begrafenis te financieren.

 

 

 

Nu VII '17 - mag er al weer veel aan/nabij zee gebeuren door 'mensen', welke puur gaan voor geldelijk gewin - verdrietig!